Over ons

Op WarrantyCars ontdekt de bezoeker voertuigen van zowel professionelen alsmede particulieren. Er kan onmiddellijk de keuze gemaakt worden of deze enkel de voertuigen wenst te ontdekken van professionelen of van alle aanbieders.  Er wordt enkel gewerkt met zorgvuldig geselecteerde autobedrijven die garant staan voor het leveren van kwaliteit en service. Bij het ontdekken van onregelmatigheden kan de bezoeker dit melden via het contactformulier.

WarrantyCars is opgebouwd volgens de wensen en in samenspraak met professionele handelszaken uit de sector.

WarrantyCars is in het leven geroepen door de vele opmerkingen die bedrijven kregen met de meest voorkomende zijnde “wat was dit een hels avontuur om dan uiteindelijk toch nog een goede wagen op de kop te kunnen tikken”.

Het antwoord hierop is nog steeds, "vergis u niet, er zijn nog vele bedrijven die het beste voorhebben met hun klanten maar je moet ze natuurlijk weten te vinden en te onderscheiden met bedrijven die het niet zo goed voor hebben met hun klanten.

In de bijna veertig jaar bestaan van ons bedrijf in West-Vlaanderen hebben we een grote evolutie zien plaatsvinden wat de sector betreft maar ook op gebied van de wijze waarop een voertuig gezocht wordt.

WarrantyCars biedt een oplossing voor dit probleem en dit omdat het kopen van een item of het nu gaat over een tv, een handtas of een voertuig een leuke aangelegenheid hoort te zijn.

Met WarrantyCars promoten we tevens terug te gaan naar het zoeken van een wagen in eigen streek zoals vele jaren geleden maar dan vanuit uw eigen woonkamer en dit zonder dan voor veel verrassingen komen te staan wanneer u de wagen dan uiteindelijk gaat gaan bekijken en proefrijden.

Het resultaat is een platform geworden zonder vervelende pop ups en ongewenste publiciteit die ons rond  de oren vliegt. Een platform met duidelijke foto's, ondubbelzinnige prijsstelling en duidelijk beschrijvingen. U treft er enkel nuttige info, tools en links aan die rechtstreeks met de sector hebben te maken.

Met het brengen van WarrantyCars hebben we gevolg gegeven aan de vraag van klanten in ons bedrijf en klanten van vele andere professionele bedrijven.

“Wees de reden dat iemand lacht vandaag”

Facebook Like Box

© 2020 - 2024 WarrantyCars.be . All rights reserved

Developed by ThemeMakers