Create Account

 

Over ons

Op WarrantyCars treft u enkel wagens aan van zorgvuldig geselecteerde autobedrijven die garant staan voor het leveren van kwaliteit en service.

WarrantyCars is in het leven geroepen door de vele opmerkingen die we kregen in ons eigen autobedrijf. De meest voorkomende zijnde “wat was dit een hels avontuur om dan uiteindelijk toch nog een goede wagen op de kop te kunnen tikken”.

Ons antwoord hierop was steeds, vergis u niet, er zijn nog vele autobedrijven die net zoals wij het beste voorhebben met hun klanten maar je moet ze natuurlijk weten te vinden en het kaf van het koren kunnen scheiden.

In het meer dan dertig jaar bestaan van ons autobedrijf in West-Vlaanderen hebben we een grote evolutie zien plaatsvinden wat de automobiel betreft maar ook op gebied van de wijze waarop een wagen gezocht wordt.

Met WarrantyCars bieden we een oplossing voor dit probleem en dit omdat we zelf vinden dat het kopen van een item of het nu gaat over een tv, een handtas of een wagen een leuke aangelegenheid hoort te zijn.

Met WarrantyCars promoten we tevens terug te gaan naar het zoeken van een wagen in eigen streek zoals vele jaren geleden maar dan vanuit uw eigen woonkamer en dit zonder dan voor veel verrassingen komen te staan wanneer u de wagen dan uiteindelijk gaat gaan bekijken en proefrijden.

Het resultaat is een platform geworden zonder vervelende pop ups en ongewenste publiciteit die ons rond  de oren vliegt. Een platform met duidelijke foto's, ondubbelzinnige prijsstelling en duidelijk beschrijvingen. En daarenboven stuk voor stuk voertuigen met minimum één jaar wettelijke garantie afkomstig van geselecteerde bedrijven.  U treft er enkel nuttige info, tools en links aan die rechtstreeks met de automobiel hebben te maken.

We hopen met het brengen van WarrantyCars gehoor te hebben gegeven aan de vraag van onze klanten en klanten van vele andere autobedrijven.

“Wees de reden dat iemand lacht vandaag”

Facebook Like Box

Copyright © 2020 - 2023. WarrantyCars.be . All rights reserved

Developed by TopLuxe