Banden blazen voor dummies!

Bij Nissan mag je gerust een dummie zijn als je banden er een beetje slapjes bijstaan, je wagen steekt een handje of laat ons zeggen een seintje toe.
Geef toe heel veel mensen weten wel hoe men banden kan opblazen en bij benzinestations is het ook zo dat men de bandendruk kan instellen op het toestel dat dan een seintje heeft als de ingestelde druk bereikt is maar hoeveel van ons weten eigenlijk wat de juiste bandendruk is want dit verschilt van wagen tot wagen.

Al van EasyFill Tire Alert gehoord? Bij het opblazen van de banden gaan de vier pinkers aan en bij de juiste spanning krijg je éénmalig de toeter zacht te horen. Ga je teveel druk steken dan toetert de wagen twee keer.

Makkelijk toch? Ja, mocht het ook op de Nissans voor de Europese markt gemonteerd zitten want dit is blijkbaar enkel op de Amerikaanse markt en is het ook niet echt nieuw bij het merk.

TIP VOOR AUTOCONSTRUCTEURS !!!!
Misschien geen slecht idee mochten andere merken dit ook voorzien op hun wagens want in vele gevallen zijn ongevallen soms te wijten aan de verkeerde bandenspanning of had men een ongeval kunnen vermijden mocht deze juist zijn geweest.

Bezoek NISSAN

Facebook Like Box

© 2020 - 2024 WarrantyCars.be . All rights reserved

Developed by ThemeMakers