De CHIRON Pur Sport ‘Grand Prix’

De CHIRON Pur Sport 'Grand Prix' is het eerste project van BUGATTI's nieuwe 'BUGATTI Sur Mesure'-aanpassingsprogramma, geïnspireerd op een van de 20e-eeuwse heldendaden van het merk, de beroemde coureur Louis Chiron. Hij is niet alleen de naamgever van de BUGATTI Chiron, maar ook een van de meest succesvolle coureurs van het begin van de 20e eeuw. In 1931 won hij de Franse Grand Prix in Montlhéry met zijn Type 51 een verbeterde versie van de legendarische Type 35 samen met de even briljante Achille Varzi. Het nummer 32 schitterde in vette letters op hun racewagen en doet dat opnieuw op de Chiron Pur Sport 'Grand Prix'.

BUGATTI-bezitters hebben een uitgesproken smaak als het gaat om het configureren van hun hypersportwagens en daarom heeft BUGATTI een brede expertise ontwikkeld als het gaat om het omzetten van de ideeën van zijn klanten in innovatief design voor binnen en buiten hun auto. BUGATTI heeft deze expertise nu gebundeld om het programma ‘Bugatti Sur Mesure’ op te zetten.

'Bugatti Sur Mesure' bouwt voort op de befaamde geschiedenis van het merk op het gebied van koetsbouw, handgemaakte interieurs, lakafwerkingen, borduurwerk en carrosserie, waarbij de collectieve knowhow van zijn ontwerpers en ingenieurs wordt verzameld om te voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar ultra-aangepaste ontwerpen, materialen en afwerkingen.

“Wees de reden waarom iemand glimlacht vandaag"

Facebook Like Box

© 2020 - 2024 WarrantyCars.be . All rights reserved

Developed by ThemeMakers