FAQ

Veelgestelde vragen van de koper.

Kan ik als particulier een wagen aanbieden op WarrantyCars?

Omdat er enkel wagens worden aangeboden met een gegarandeerde waarborg kan men als particulier geen wagens te koop stellen op WarrantyCars.

Kan het dat ik moet bijbetalen voor bvba velgen die op de wagen zitten?

De vermelde prijzen dienen te gaan over de wagen zoals deze op de afbeeldingen is weergegeven en in de beschrijving wordt omschreven.
Het mag dus niet dat er een aparte vermelding staat van een bedrag dat er bijkomt voor de velgen die op de wagen zitten te zien op de afbeeldingen.
Wat wel kan is bijvoorbeeld apart vermelden dat er voor een meerprijs extra velgen zijn of eventueel andere velgen kunnen worden geleverd, enz..

Kan het dat ik plots moet bijbetalen voor garantie op de wagen?

In de prijs van de wagen dient de vermelde garantie inbegrepen te zijn. Indien daar een mogelijkheid voor is kan de klant eventueel opteren voor een verlenging van de garantie mits bijbetaling.

Kan het dat ik moet bijbetalen voor de BTW?

Om alle misverstanden uit de weg te gaan dienen de vermelde prijzen steeds alle kosten inbegrepen te zijn dus ook de btw.

Welke documenten dien ik te ontvangen bij levering van de wagen?

Bij de levering zijn volgende documenten in ontvangst te nemen;     

-Keuringsformulier.

-Car Pass.

-Staat van het voertuig voor verkoop en dit bestaat uit twee delen.

-Gelijkvormigheidsattest tenzij dat er op het keuringsformulier de vermelding staat dat deze wagen niet dient voorzien te zijn van dit document.

-Het inschrijvingsbewijs ontving u thuis appart of bijgevoegd bij de nieuwe nummerplaat. 

Dit inschrijvingsbewijs dient dan in tweeën gescheurd te worden om dan één deel in de auto te plaatsen en het andere deel thuis te bewaren. De twee delen zijn gemakkelijk van elkaar te onderscheiden, op het ene deel staat een auto en op het andere deel een huis afgebeeld (het deel met het huis bewaart u eventueel voor het gemak bij uw verzekeringspolis).

Veelgestelde vragen autobedrijven.

Kan mijn autobedrijf zomaar wagens aanbieden op het WarrantyCars?

WarrantyCars laat enkel en alleen geselecteerde autobedrijven toe om zijn wagens online plaasten op het platform.
Daarom dient men steeds eerst contact op te nemen met WarrantyCars die dan een controle uitvoert betreffende de kwaliteit en de na verkoop service.

Moet ik in mijn autobedrijf een eigen garage hebben?

Een eigen garage hebben op één en hetzelfde adres is natuurlijk steeds een pluspunt maar dit is geen must.
Wat wel belangrijk is dat de klanten terecht kunnen in een door u aangeven garage waar men kan rekenen op een zorgvuldige na service.

Foto tips

-Zorg voor een goed fototoestel zodat u foto's kan nemen vanop een grotere afstand zodat u te wagen toch dicht in beeld hebt zonder dat de schaduw van de fotograaf te gezien is op de foto's.  

-Probeer foto's van de wagens te nemen op een tijdstip dat er geen fel zonlicht is.

-Neem ook detail foto's.

--Neem foto's op een andere plaats dan waar de auto gewassen is geweest om geen watersporen te hebben op de grond die de charme van de wagen naar beneden haalt.

Film tips

-Heeft u een Youtube of Vimeo film online staan van de wagen of bvb een bedrijfsvoorstelling plak dan de link in uw advertentie.

-U kan meerdere links plaatsen indien u dit wenst.

Facebook Like Box

Copyright © 2020 - 2022. Copyright © 2018-2019. WarrantyCars.be . All rights reserved

Developed by TopluxE